Det här låter ju fantastiskt! Kan du beskriva mekanismerna lite mer detaljerat? Jag förstår inte varför fiskar, framförallt inte sötvattensfiskar, skulle tjäna på att äta något som sägs "ta bort uric acid" (vad menar du med ta bort?), när de ändå utsöndrar kväveföreningar som ammoniak? På vilket sätt verkar gurka som prebiotika, eller vad syftar du på?
Om gurka är så fantastikt är det konstigt att inte fisk-foder industrin har annamat det i större skala?
"Kan du beskriva mekanismerna lite mer detaljerat?" Nej
"...varför fiskar skulle tjäna på...ta bort?" Har ingen aning. Det ar vad gurka gör hos dig o mig. Mina fiskar kryar till som fan av gurka o salld.
"På vilket sätt verkar gurka som prebiotika" Det gör den antagligen inte annat at forebyggande syfte som hos dig o mig. Låt dom motbevisa.
"Om gurka är så fantastikt är det konstigt att inte fisk-foder industrin har annamat det i större skala" Ja tamefan. Kasta i en sallad i burken och satt en kapp i hjulet hos Tetra, NLS, Hikari. Skrattar!