ewa Ska försöka få den på tallriken nästa vecka i Warszawa! Den har funnits där i 20 år och anses vara delikat trots utseende ;-) Men ur ekologisk synpunkt är det oroväckande med en fisk som äter mycket och reproducerar sig så snabbt.
ewa Oj, då måste jag vara fin också :I och se nöjd ut. Tyvärr så är de flesta restauranger i Warszawa dåliga på att tillaga fisk, överstekt, men har jag tur så :) Det skulle vara en liten tröst att veta att fisken är god.
Erik-Ahlander 52462 Bulgarien 2009. Jag tyckte det var ganska gott. Genom att de var så hårdfriterade stördes man inte av benen.
ewa Det ser för jävligt ut. Sån mat kan man fotografera, men äta? ;) Får jag hårdfriterade avstår jag från att äta. Där går gränsen. Tyvärr så är mycket troligt att polska fiskrätter ser lika hemska ut. Man misshandlar både kött o fisk i köket. För att inte tala om grönsaker. Allt tillagas för länge. Hoppas jag har fel.
Wilhelm Erik ÅMinns inte. Det blev ganska mycket över ändå... Det var inte så gott alltså, då mer än hälften blev kvar på tallriken! :o Jag har faktiskt fått god mat i Polen, det gäller att ha tur med restaurangbesöken.
ewa Ja, tur att kocken är nykter :D och bra. Jag vet några ställen i Warszawa med bra mat, men den svartmunnade fisken är nog inte på deras meny :)