Hei Micke, jeg bruker et 2 liter hva vi her i Norge kaller Norgesglass, så en filmboks med jod fritt havsalt, to ts med Artemia og en temperatur rundt 27-28 grader som er opptimal klekkings temperatur. Artemian er en 400 gr. Brine Schrimps Eggs Vacum pakket boks, oig den opp bevarer jeg etter åpning i frysen. Etter ca. et døgn klekker artemian, da stenger jeg av luften og bruker en liten lampe rettet mot glasset. Der samler Artemian seg siden de søker mot lyset, så er det bare og anvende en luftslange og suge opp. Jeg skyller ikke Artemian eller siler den, det er ikke nødvendig, og så blåser jeg Artemian ned blant yngelen, at de spiser ser man på de røde magene. Sender et bilde av mitt klekkingsglass. Jeg vil nok anbefale at kjøpe en stor boks, små bokser med løst lokk holder ikke fuktigheten ut og klekkingsprosenten er lav, så brukk heller nok kroner på en slik boks og ha den i fryseren, da holder den med godt klekkings resultat til boksen er tom.53865 Det første bilde viser min klekking når jeg skal klekke større mengder, men mest bruker jeg 2 liter glasset og du ser også den lille lampen jeg lokker artemian til lyset.